Blog

Lyssna mer på nyheter med Airpods

5 jan 2022 0

Tack vare den fantastiska tekniska utvecklingen finns det många sätt att konsumera nyheter. Du kan läsa papperstidningen, titta på TV, besöka en nyhetssajt och lyssna på radio.

Lyssna på nyheter med hörlurar

Att lyssna på nyheterna har fördelen att vara mycket flexibelt eftersom det låter dig göra andra saker samtidigt, som till exempel springa på löpband och köra bil. En annan fördel med att lyssna jämfört med att titta på TV är att det stimulerar mer av din fantasi och låter dina ögon vila från skärmen. Inte nog med det, att lyssna är väldigt billigt och enkelt då det enda du behöver är Apple AirPods trådlösa hörlurar som du ansluter till din enhet! Den passar till de flesta Apple-enheter som iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch samt Apple TV med den senaste iOS-versionen. Till skillnad mot andra hörlurar har Airpods fördelen att erbjuda en oöverträffad ljudupplevelse och en perfekt passform.

Köp dina AirPods hos Teknikdelar.se

Tack vare Teknikdelar.se behöver du inte ens lämna ditt hem för att köpa dessa härliga hörlurar, utan kan handla tryggt och säkert från din fåtölj. I deras stora sortiment hittar du allt inom AirPods samt en mängd tillbehör, skal, skydd och laddningsfodral till Airpods. Ett förslag är att köpa nya Apple AirPods Pro med det smidiga trådlösa laddningsetuiet. De bjuder på en mängd fantastiska innovationer:

  • Aktiv brusreducering som låter dig lyssna utan störningar genom att korrigera externt ljud 200 gånger per sekund.
  • Adaptivt ljud som justeras automatiskt efter öronens form och ger en fyllig, enhetlig och extraordinär ljudupplevelse.
  • Uppgraderad design som gör att hörlurarna sitter säkert och formar sig automatiskt efter öronen. Detta gör AirPods Pro perfekta för att lyssna på nyheter medan du tränar och är i rörelse.

Det bästa av allt med Apple Airpods Pro är att du med det trådlösa laddningsetuiet kan ladda helt trådlöst. En komplett laddning ger dig 4,5 timmars lyssningstid och det räcker med fem minuters laddning för att kunna lyssna en timme.

luster