Blog

Visste du att Qleano kan hjälpa dig med visningsstädning?

21 Dec 2022 0

Ibland finns det tillfällen då man verkligen önskar att en städfirma hade en viss typ av tjänst tillgänglig, som hjälp att städa huset inför en husvisning eller något så enkelt som att fixa till på kontoret. Då kan du börja hoppa av glädje nu! Det är nämligen så att städföretaget Qleano erbjuder både visningsstädning och kontorsstädning i sitt tjänsteutbud! Läs mer om tjänsterna här.

En mångsidig städfirma

Qleano är en mångsidig städfirma som erbjuder en hel del tjänster utöver vanlig hemstädning, som till exempel ovan nämnda visningsstädning, kontorsstädning och flyttstädning. På qleano.se kan du hitta detaljerad information om vad som ingår i respektive städtjänst. Är du inte nöjd kan du dessutom ringa till städföretaget och argumentera för att de lägger till en viss tjänst som du behöver eller är intresserad av. Det är inte säkert att du får som du vill, men frågan är fri. Vore det inte härligt om städfirman kunde komma hem en gång i veckan och tvätta samt hänga hela familjens kläder?

I nuläget får du dock nöja dig med traditionell hemstädning eller den där visningsstädningen som Qleano tar hand om så att ni slipper alla städbråk och oenigheter om vem som ska se till att huset blir rent och fräscht inför visningen. Om du vill veta vad som ingår i visningsstädningen kan du kolla in Qleanos checklistor. Se dock till att du vet om det tillkommer extra kostnader för till exempel framkörning eller några specifika städredskap som inte används i normala fall.

Rutavdraget

Det är kanske ingen nyhet för dig att du kan använda dig av rutavdraget även när du anlitar en städfirma för visningsstädning. För dig som privatperson betyder detta att du bara behöver stå för 50 % av kostnaden för tjänsten själv, resten finansieras av staten via skatten. Tillsammans med rotavdraget har du rätt till ett maxavdrag på 75 000 kronor om året. Det är dessutom väldigt enkelt att nytta rutavdraget. Du som kund behöver inte göra något överhuvudtaget utan det är städfirman som har utfört tjänsten som ser till att det blir rätt. Det är med andra ord värt pengarna att anlita städhjälp.

Olika slags nyheter

luster